LOUISE DAMGAARD STILLER SKARPT PÅ MODEFOTOGRAFIET

LouiseDamgaard_Kursus_A5

Endelig // Modefotografiet kommer langt om længe under lup, når modefotograf Louise Damgaard lancerer fotokurset ‘Stil skarpt på modefotografiet’

Af Thomas Degner

Kurset er uafhængigt og dedikeret til modefotografiet alene og søger at give plads til fordybelse og nørderi i en af  dansk fotografis oversete genre. Det henvender sig til kreative sjæle der interesserer sig for mode, fotografi og værktøjerne bag.

Louise har siden sin start i branchen, efterspurgt et dansksproget kursus hvor modefotografiet var i fokus, fri af andre genres indflydelse og forvirring. Hun introducerer derfor et tre uger intensivt kursus i Fashion Photography i København. Kurset fokuserer på idégenerering, og hvordan du opbygger og arbejder med moodboards for at skabe sammenhængende, bemærkelsesværdige modeserier. Du vil blive præsenteret for forskellige opgaver indenfor modefotografiet, identitet, subkultur, street style, behind-the-scenes og editorials.

“Jeg søgte til udlandet for bl.a. at fordybe mig i modefotografiet som specifik retning. Nu lancerer jeg muligheden for alle foto-/mode aspiranter til at fordybe sig i denne verden – i et intensivt 3 ugers kursus i august – i København.

Jeg er uddannet fra London College of Fashion i 2008, hvor jeg studerede “BA (honours) Fashion Photography”. Siden har jeg arbejdet freelance i ind og udland og været gæsteunderviser i modefotografi på bl.a. Københavns Tekniske Skole samt Danmarks Mediehøjskole.” 

Louise Damgaard

Typisk vil du på en workshop blive præsenteret for et emne, som du efterfølgende vil arbejde med via research, mindre opgaver og derefter tolke gennem din egen linse. Det forventes, at du er nysgerrig og opmærksom, så mellem de forskellige workshop ligger dit kamera ikke stille. Projekterne evalueres samlet og med personlig coaching af Louise.

Gennem kursusforløbet får du en praktisk forståelse for kreative processer og kommer i gang med at opbygge en unik portfolio. Din portfolio kan være et stort skridt i den rigtige retning, hvis du gerne vil arbejde som fotograf-/modeassistent. Du er også godt klædt på, hvis du vil søge ind på kreative uddannelser, som mode og fotografi, i ind- og udland.givenchy_MG_98821

For mere information om Louise Damgaard og kurset, check Louises hjemmeside her: Portfolio, Kursus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s