Ungt Rum – et nyt tiltag hos Fotografisk Center

Velkommen!

Dette er Ungt Rums første blogindlæg. I indlægget vil vi kort præsentere vores tanker, og hvem vi er.

Ungt Rum er et nyt tiltag hos Fotografisk Center, som skal styrke fællesskabet mellem unge fotokunstinteresserede. Ordet rum skal både forstås som de fysiske rammer, vi kan tilbyde et yngre publikum igennem events, talks, markeder med mere – samt et rum for socialt fællesskab omkring kamerabaseret kunst.

Holdet bag Ungt Rum er enten selv fotografer eller passionerede omkring fotografiet, og vi ved, fra os selv og andre, at unge, der interesserer sig for fotografi, ofte kan mangle et samlingspunkt og et sted for eksponering. Det vil vi gerne hjælpe med!

Vi ønsker nemlig at gøre Fotografisk Center mere inkluderende, og det vil vi gøre gennem tiltag, der imødekommer amatøren, de nysgerrige, de nye, unge talenter og alle andre, der kunne være interesserede. Ungt Rum bliver derfor en ekstra formidler for Fotografisk Centrer, som vil åbne kunsthallens døre op for et fællesskab af unge, som kan mødes, diskutere og inspirere hinanden.

 

Fotografi af Sara Gangsted

 

Holdet bag

Olivia Jo Hal Hedeskov læser antropologi på Københavns Universitet, og har i sin tid på Holbæk Kunsthøjskole eksperimenteret med video- og fotokunst. Olivia er interesseret i at forene forståelsen af mennesker og socialt liv med æstetisk kommunikation og den billedlige verden.

Sara Gangsted er uddannet fotojournalist og er passioneret omkring historiefortælling og samfundsdebat igennem det visuelle. Hun er med i Ungt Rum, fordi hun elsker at gå på opdagelse i visuel kunst – og fordi hun ønsker at videreformidle de emner, som fotografi og video kommenterer på til flere end blot de etablerede i faget.

Olivia Rix Nørgaard har interesse for samtidskunst og den fotografiske visuelle kultur. Olivia har gået på KBH Film og Fotoskole, og hun er med i Ungt Rum fordi hun ønsker at være en del af et fællesskab, som kan diskutere og formidle kunsten.

Amanda Skovmose Kjær er passioneret omkring foto- og videokunst, og hun vil gerne være en del af et fællesskab, der interesserer sig for det samme. Amanda beskriver sig selv som en kreativ ildsjæl, der elsker at udfolde sig igennem fotografi og grafisk design. Til daglig studerer hun Digital Konceptudvikling.

Cecilie Skovdal Stephansen har været praktikant hos Fotografisk Center i foråret 2018. Til daglig studerer hun religionsvidenskab med tilvalg i museologi. Cecilie har også gået på KBH film og fotoskole, og hun er med i Ungt Rum, fordi hun blandt andet ønsker skabe eksponering og fællesskab omkring de uopdagede unge talenter inden for fotografiet.

 

Fotografi af Cecilie Skovdal Stephansen

 

Følg med på Fotografisk Centers Facebookside, Instagram og Fotografisk Centers blog for at blive opdateret på vores forskellige arrangementer og tiltag.

Vi modtager altid gerne idéer, som enten kan fremme det unge fællesskab omkring fotografiet, eller som kan skabe eksponering af nye talenter. Vi er også meget interesserede i at samarbejde med andre unge kulturelle tiltag.

Skriv til: ungtrum@fotografiskcenter.dk

Vi håber, vi ses på Fotografisk Center!

De bedste hilsner,

Ungt Rum

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s